2012. aasta 50. nädal Pesaleidja kassitoas, 10.-16. detsember

20.12.2012
Pesaleidja vabatahtlik Siiri kirjutab elust Kassitoas:

10.-16. detsember 2012

Eelmisel nädalal jõudis Indiana oma hoiukodu-puhkuselt tagasi. Ja nüüd on ta pisut nukker - vaatab aknast välja ja annab häälekalt oma suurest igatsusest teada. Aga iga pai võtab vastu tänuliku nurruga ja nurub veel lisagi.

Endast häälekalt märku andmine, on trendiks muutumas :) Indianaga ühines esmaspäeval ka Tabasco. Ja Batman eiras mõneks ajaks oma kassist esivanemaid ja tegi hoopis hiire häält.

Vabatahtlikud võtsid ette ka väikese kiisu-gruumingu. Uku ja Mia said uue maniküüri. Tutvustasime triibik Ukule ka uut mõnusat pesakohta radika all ja nüüd ei tee ta nägugi, et tal oleks sealt plaan lähiajal lahkuda. Mõnus ja soe ikkagi.

Leenal ja Tibil on juba paar päeva olnud omad mängud. Leena näiteks püüdis esmaspäeval mööda seina ronida. Nagu kõrvalolevalt pildilt lähtub, siis käis Tibi aga vabatahtlikel abis jõulukaunistusi riputamas. Temaga ühines ka Mercedes, kes ilmselgelt on kassitoa kõige jõululembesem kiisu.

Kõik kassid rivistavad end jätkuvalt truilt ukse taha ootesse, kui nendeni heljub koridorist hea konservilõhn. Ja kuigi Mirru on meil siiski veel pisut häbelik, siis see meeldiv aroom on muutnud ka teda julgemaks - ta ei vaatagi vabatahtlikke enam murelikul pilgul ja lubab endale ilusti pai teha. Batman võib küll vahest hiire häält teha, aga Mirru emast Triinust on ta tõelise catwomani teinud.

Uus arendav toidutorn täidab oma eesmärki - nii mõnigi meie kassipreilidest õngitseb nüüd ka konservi kausist välja, täpselt nii nagu toidutornis tegema peabki. Aga Nova demonstreeris erilist klassi - torkas küüne konservitükki ja sõi seda uhkel ilmel just küüne otsast.

Elevad uudised kolmapäevast: Ukul tulid täna süles kuuldavale esimesed nurrud - tundub et küll kogemata, aga nurr, mis nurr!

Lisaks harisime kiisusid Michael Bublé jõulumuusikaga - neile väga meeldis - igaüks leidis endale mõnusa nurga, kus muusikat nautida ja pehmete helide saatel uneleda :) Kassipreilid võtsid unelemist lausa nii tõsiselt, et konservijagamist tuli meelde tuletada: kaussi ja lusikat kokku lüües :)

Uku-kuku puges jälle sülle, aga Batman ootab juba terve päeva elevil olekus ukse ees - varsti-varsti läheb tema oma (päris)koju. Tegelikult oleme päris rõõmsad - 13.12.12 läheb päris oma koju tervelt viis (!) Pesaleidja nunnukat.

Kassituba tundub sel nädalal üldse kuidagi mõnusalt elevil olevat. Mängulusti jagub rohkem kui küll ja tundub, et ka meile hakkavad jõulud vaikselt saabuma :)