Brutus

Brutus
Nimi:Brutus
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Pesaleidja kassitoas
Maakond:Harju maakond
Värvus:must
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

BRUTUS OOTAB ELLU MUUTUST!

Narva taustaga Brutus saabus Pesaleidjasse 2021. aasta märtsis ning võttis sisse mõnusa poosi kassitoa madratsil ja jäi ootama. Ent ootamine on olnud viljatud. Muhe vanapoiss (vanust circa 7 aastat) toriseb ja poriseb ning arvab, et ellu on muutust vaja. Aga ta on parajalt laisk poiss, kes ootab, et muutus jookseks talle nagu hiir suhu. Brutus hindab nimelt üle kõige pikutamist ja pasteeti. Brutuse suhted inimestega on rahumeelsed ja ta elab ole-ja-lase-olla-põhimõtte järgi. Pole paha. Brutusele saab pepu peale pai teha, kui poiss konservi sööb. Ega see talle veel väga ei meeldi, kuid harjutama peab. Üldiselt vajaks Brutus veidi armastavat hoolimist ja harjumist, kuid lõhemaitseliste maiustega saab arvatavasti kiirelt tulemusi. Nii et üllatus, üllatus, kalamaias kassipoiss!

Brutus on mustvalge lühikarvalise kasukaga, paksem kassiisand, kel on ümar nägu, laiad põsed ja valge täpp nina peal. Ärgem unustagem valget kurgualust ja valgeid karvaseid sokke. Teiste kassidega on kassiisand rahumeelne ja leplik. Marcus Junius Brutus on vaktsineeritud, kastreeritud, saanud parasiitide vastase tõrje ja kiibistatud. 

Nii et kes soovib endale rahulikku diivanipatja, siis valige Brutus! Anname mõmmile võimaluse! Täitke Brutuse kohta ankeet klikkides nupule "Soovin seda loomakest" ja Pesaleidja võtab teiega ise ühendust.