THEODOR

THEODOR
Nimi:THEODOR
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Kodu leidnud loomad
Maakond:Harju maakond
Värvus:triibuline
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

TAGASIHOIDLIK THEODOR OOTAB OMA INIMEST! 

Kiisupoiss Theodor kolis Pesaleidjasse 14.07.2021 Viljandi varjupaigast. Tegemist on noore, umbes paariaastase vahva triibikuga.

Iseloomult on Theodor pelglik ja inimesi veel täielikult ei usalda. Samas saame öelda, et selles suhtes on kassitoas veedetud aja jooksul ikkagi toimunud areng  - Theodor ei jookse enam nii ruttu inimese eest ära ja kaitsesusisemist ei esine kah peaaegu üldse enam. Puudutada Theodorit veel päris ei saa, aga näha on, et kui kiisukesele tasakesti läheneda, siis oma suurte silmadega jälgides toimub ta peas pidev sisemine analüüs "kes see inimene on? kas ma saan teda usaldada? äkki ma seekord lasen pai teha? ei tea, vist ikka veel ei julge..." - kuni viimasel hetkel ikka otsustab kassipoiss eemale hüpata. Kuid kui on miski, mis Theodorile meeldib, siis see on teine sõber, kes talle toeks on ja kellega ohtralt mängida. Kui sõber puhkab, siis võtab ta abiks kas väiksed mängu-hiirekesed või mõne toreda palli, mida siis taga ajada. Lemmikuks on ka kindlasti veidi suuremad mänguasjad, millest siis kõigi nelja käpaga kinni hoida ja närida.

Hetkel asub Theodor Tallinnas hoiukodus, kus ta saab olla stressivabamas keskkonnas pärast pikka pea kolmekuust FIPi ravi saamist. Kahjuks peale ravi avastati, et tal on neerude struktuur muutunud ja nüüd saab ka neere toetavat toitu. Õnneks pole see midagi hullu nagu neerupuudulikkus, see lihtsalt tähendaks aastas kaks korda neerude üle näitamist. Eritoitu süües saaks seda kindlasti kontrolli all hoida eriti kuna see avastati suhteliselt varakult. 

Siit videost on hästi näha, et Theodori puhul pole kindlasti mitte tegu mingi "lootusetu" juhtumiga, vaid just sellise kiisukesega, kellel oleks natuke stabiilset julgustust ja kannatlikkust vaja, et inimese lähedusega harjuda: https://streamable.com/ygpdmp

Theodor on vaktsineeritud, kastreeritud, kiibistatud ning saanud ka parasiitide vastase tõrje.

Kui usud, et sinus on natuke kannatlikkust õpetada sellele kiisupoisile armastust ja usaldust, siis klõpsa nupul "Soovin seda loomakest", tutvu looma võtmise tingimustega ja täida loomasoovija küsimustik. Theodori hoiukodu kutsub Sind esimesel võimalusel Theodorile külla!