Kass Kolm

Kass Kolm
Nimi:Kass Kolm
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Hukkunud loomad
Maakond:Harju maakond
Värvus:valge
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

KASS KOLM OTSIB ELUAEGSET ARMASTUST!

Kolm on umbes 7-aastane kaunis isane kiisu. Ta on esmapilgul tagasihoidlik ja pisut arglik, kuid nagu paljudel juhtudel, on ka tema usalduse võitmiseks lihtsalt vaja veidi aega, rahulikku meelt ja armastust. Kui Sa juba ta südame võitnud oled, siis on ta üks ääretult tänulik paide vastuvõitja. Ta otsib tihti inimese lähedust ning tema armastus paide vastu süveneb iga päevaga. Aga see pole veel kõik! Temas on tärganud ka mängulust ja hoolimata oma üldiselt pigem tasakaalukast olekus on tal vahel ka väga energilisi müramishooge ning aeg-ajalt meeldib talle koos teise kiisuga lausa kiiruskatseid teha

Pealegi veel imekena välimusega! Ta on peaaegu lumivalge kassikene. Peaaegu just seetõttu, et tema lumivalget keha katavad üksikud hallikad laigud.

Kolm ei ole aga üldse tavaline kass. Ta kannab endaga kaasas immuunpuudulikkuse haigust ehk FIV-i, nagu enamusel tänaval elanud kassid. FIV on kasside viirus ja ei kandu edasi inimesele ega teistele loomadele. FIV-i kohta saad täpsemalt infot siit:
https://pesaleidja.blogspot.com/.../elu-voimalikkusest...

Kolm saabus Pesaleidja kassituppa 07.06.2019 Paljassaare varjupaigast. Kolm on aga päriskodu oodanud hoopis palju pikemalt. Kolm kolis Paljassaare varjupaika 2018 aasta veebruaris Lasnamäelt.

Väärika kassihärrana sobib ta pigem inimesele, kes soovibki rahulikku peesitajat, keda siis lõputult paidega hellitada.
Oma elukommetelt on ta täielik kasside klassika. Lemmiktegevus on magamine. Vahel muidugi pikutab ta ka niisama.

Kolm on teiste kasside suhtes leplik, kuid suurt huvi nad talle ei paku. Kui nad väga tüütud ei ole, siis ei ole tal ka nende seltskonna vastu midagi. Võib kasvõi külg külje kõrval magada.

Kui arvad, et sinu südames on ruumi ühele imekaunile tagasihoidlikule kassile, siis vajuta siin samas lehel nupule "soovin seda kassikest" ning täida ära meie kassivõtja ankeet ja tule Kolmele külla.