Max

Max
Nimi:Max
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Seenior
Staatus:Pesaleidja kassitoas
Maakond:Harju maakond
Värvus:triibuline
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

15 AASTANE KAISUKIISU MAX  VAJAB KIIRELT OMA KODU

15-aastane Max saabus Pesaleidjasse 2023. aasta detsembris ühe äärmiselt segase sündmuse tagajärjel. Peale 15-aastat kodus elamist otsustati Max jätta kolides külma ja üksikusse korterisse TÄITSA ÜKSINDA!! 

Max on sõbralik ja paimaias kassike, kes hoolimata oma kõrgest east armastab taga ajada sulepulka. Maxile meeldivad väga paid ning sügamised. Samuti naudib ta ka hella kaisutamist. Kahjuks on Maxil olnud keeruline minevik, mis on teinud teda veidi ärevaks laste osas. Seetõttu sobiks talle paremini kodu, kus valitseb vaikus ja rahu, ning kus ta saaks oma vanaduspõlve nautida täiel rinnal.

Max on kastreeritud, vaktsineeritud ning saanud sise- ja välisparasiiditõrje. Lisaks vajab ta kvaliteetset toitu, et tagada tema hea tervis ja vältida võimalikke põiekristallide teket, mis võivad vajada veterinaarset sekkumist.

Kui Sina saaksid pakkuda Maxile hubast ja sooja pesapaika omas kodus, hulganisti paisid ja mõnusaid kaisuaegu, siis vajuta "SOOVIN SEDA LOOMAKEST" nupule ning me võtame Sinuga peagi ühendust.