Mirry

Mirry
Nimi:Mirry
Loomaliik:Kass
Sugu:Emane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Praegu otsivad kodu
Maakond:Järva maakond
Värvus:must
Tehtud protseduurid:
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

VIIS AASTAT JA KEEGI POLE  MIRRYT TAHTNUD

Külmad ajad, närilised trügivad tuppa! Aga kui mitut kassi selleks vaja läheb? Üks meie hoiukodu testib mitte miinimumi, vaid olude sunnil maksimumi – nii kurb, kui see ka pole, ei ole tema juures kodu ootavate kasside vastu kolme aasta jooksul mitte keegi huvi tundnud.

Sellel pildil kelmikalt palliga mürav Mirry mängib kandvat rolli loos, kuidas võid anda sõrme, aga lõpetad majapidamises, kus elutseb kaheksa kassi.

Mirry on Pesaleidja Kangelasema tiitliomanik. Jah, ta on üksikema – aga jaksu, vaprust, julgust ning lõviemadust on tal lausa üleloomulikul moel. Kolm suve tagasi tõi ta ilmale pesakonna. Näpistavate sügiskülmade saabudes olid lapsed, kolm väikest 3-kuust põnni, ema valvsa hoole all. Mirry võttis kogu vapruse kokku ning kolis lastega ühe eramaja hoovi. Ilmselt oli ta korraliku taustauuringu teinud, loomasõbraliku majapidamise uksed avanesid peagi ning Mirry sai oma jõmpsikad tuppa sooja ning majaperenaisest sai 2017. aasta oktoobris Pesaleidja hoiukodu.

Mida aga Mirry ukse vahelt sisse lipsates maha salgas ja kiivalt varjas, oli väike üllatus. Mõne päeva möödudes tõi ta soojas hoiukodus ilmale oma järgmised 5 poega. See oli tal küll hästi ajastatud, me Pesaleidjas ei kujuta hästi ette, et õnnestuks leida hoiukodu korraga 9 kassile!

Mirry väikesed pojad leidsid kodud ruttu, kuid kolm noorukit esimesest suveromansist – ammu juba emast palju suuremad – on endiselt ema kasida-pesta-kasvatada. See on isegi päris koomiline, kuidas poegadest nii palju väiksem ema endiselt korra majas hoiab ning mingit vastuvaidlemist ei salli! Aga kui nüüd päris aus olla, siis on Mirryl sellest juba ammu kõrini ning ta on otsustanud, et nüüd on aeg ka iseendale elada. Seetõttu on ta täiesti valmis kolima neist lahku ning alustama oma elu mõnes peres, kus ta saab olla korraga nii perelemmik kui hiirekütt. Olgu, ühe tütre võiks ta ka kaasa võtta, aga ainult kui tulevane pere seda tõesti väga tahab!

Mirryle pole antud silmatorkavat välimust, kuid seda kompenseerib ta oma loo ja iseloomuga – ta on vahva, vapper ja lepliku loomuga emane kass. Üks eriline asi on tema juures see, et Mirryl on tavaks lakkuda kõhu alt ennast paljaks. Täpselt ei oska arstid öelda miks ta seda teeb. Võib-olla rahulikult oma päris kodus olles selline käitumine muutuks. Mirry on tänaseks ka steriliseeritud.

Kui tahad Mirryle kodu pakkuda, siis täida loomasoovija ankeet ja hoiukodu kutsub sind külla. Hoiukodu asub Tallinnast umbes tunniajase sõidu kaugusel Kesk-Eestis – see ongi saanud temale ja ta lastele saatuslikuks. :( Ent lootus jääb, et keegi on valmis selle sõidu ette võtma ja nii kaua kodu oodanud kassidele päris kodu pakkuma. Sest elu kaheksa kassiga – seda on ikka NATUKE LIIGA PALJU!

Meil ei ole täpset infot, kuid arvame, et Mirry võib olla sündinud 2015. aastal.