Pääru

Pääru
Nimi:Pääru
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Kodu leidnud loomad
Maakond:Harju maakond
Värvus:triibuline
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

PAILEMBELINE, IMELINE SELTSILINE PÄÄRU OOTAB VÄGA KODUPAKKUMISI!

Pääru on umbes 3,5-aastane kassipoiss, kes kolis Pesaleidjasse 16.05.2021. Pääru kolis 2021. aasta novembris hoiukoju - niivõrd rahulik kiisu oli siginat saginat täis kassitoas stressis ja tahtis väga oma rahulikku keskkonda. 

Pääru on haruldaselt armas kass. Ta on vahva triibik, kellel ka veidi valget siin ja seal. Iseloomult on ta äärmiselt vahva - ta on malbe, rahulik, sõbralik ja viisakas kiisu. Ta laseb end kenasti sülle võtta ja naudib pikki paisid. Tema lemmiktegevus on hoiukodu perenaisega teleka vaatamine ja diivanil lösutamine. Pääru oleks ideaalne kass rahulikku majapidamisse, kuna ta on nii vaikseke, et ei ole suur müra ja tralli fänn. Ta võib ehmuda võõraste ning järsu heli või liigutuse peale, aga õnneks usaldab ta inimesi piisavalt, et sellest mitte väga heidutatud olla. Ta on väga sõbralik, rahulik ja armastab kõiki!

Päärul on tehtud kõik vajalikud protseduurid - ta on ka vaktsineeritud, kastreeritud, kiibitud ja saanud regulaarset parasiitide vastast tõrjet.

Pääru on FIV positiivne kass. See ei vaja ravi ega muuda tema elukvaliteeti, lihtsalt on ta haigustele vastuvõtlikum. FIV-ist saate lähemalt lugeda meie blogist https://pesaleidja.blogspot.com/2017/10/elu-voimalikkusest-fiv-positiivse.html

Kui Pääru teile huvi pakub, siis palun klikake nupule "Soovin seda loomakest", tutvuge loomavõtmise tingimustega ning täitke ankeet Pääru nimele. Pääru vabatahtlik/hoiukodu võtab teiega peatselt ühendust!