Paskal

Paskal
Nimi:Paskal
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Kodu leidnud loomad
Maakond:Harju maakond
Värvus:punane
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

PASKALIL ON KINDEL SOOVIJA OLEMAS!

 

PAKU IGAVEST PESA PISIKESELE PASKALILE!

 

Armas Paskal kolis Pesaleidjasse alles hiljuti, 6. juunil. Paskal on omale nime saanud Rapuntsli multifilmi kõige nunnuma kameeleontegelase Paskali järgi. Paskal on seltsiv ning tõeliselt armastusväärne kassike, kes võiks endale õige pea parima kodu leida!

 

Kassitoas on Paskal üks esimesi kiisusid, kes tuleb sulle ukse peale vastu ning hakkab ennast kohe ka jalgade vastu hõõruma - “palun, palun, tahan pai”. Mõnikord muutub Paskal veidi isekaks ning ei lase ise inimesi enda juurde, aga seda ainult selleks, et ta saaks ise ringiga sõbra juurde tagasi tulla ning tähelepanu nõuda.

 

Praegu naudib Paskal kassitoas sooja päikest ning magusaid uinakuid tema lemmikpesades. Umbes 2-aastane Paskal on ka parajalt mänguhimuline ning armastab aeg-ajalt Pesaleidja kassituba turnides või niisama suurte silmadega avastada.

 

Kui sooviksid pisikese Paskaliga lähemalt tutvuda, siis täida meie loomasoovija küsimustik ja tutvu tingimustega, klikkides nupul "Soovin seda loomakest" ja Sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.