Raivo

Raivo
Nimi:Raivo
Loomaliik:Kass
Sugu:Isane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Kodu leidnud loomad
Maakond:Harju maakond
Värvus:punane
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

NUNNU MÄNGUFÄNN RAIVO AITAB SUL INFLATSIOONIST ÜLE OLLA!

Raivo pakub ennast stressimaandajaks ja rahaõnne toojaks selles kiiresti muutuvas majanduskeskkonnas, kus me hetkel oleme. Raivo tuli meile 2021. aasta jõulukuul Viljandi varjupaigast. Ta on rahulik 3-aastane poiss, kes kassitoas tüli kiskumisega segadust ei põhjusta ja võimuvõitlusega ei tegele. Pigem on ta hea taustajõud kassitoa multikassilises keskkonnas. Kahjuks on ta nii hea sulanduja, et ta kipub külastajatel hoolimata oma ruugest kasukast kahe silma vahele jääma. Raivo ei ole tähelepanuotsija ega sääretriikija. Tavaliselt ta pikutab kassitoa keskel madratsil või teeb kassitoas oma kohustuslikke tervisetiire. Kahjuks on poisil kogu finantsõnne toomise võimekusest hoolimata pelglik loomus ja ta kipub otsese tähelepanu eest veel ära jooksma. Kuid mängu abil saab Raivo usaldust võita. Vaata, kui nunnult ta mängib siin ja siin!

Meie soovitus Raivole oleks saba selga võtta ja kiiremas korras koju kolida, eeldusel et tuleb üks sobiv kodupakkumine. Teiseks soovitame Raivole eraviisilisi pai- ja kodukassikursusi. Et Raivo on rahuliku loomuga, siis annaksid need kursused kahtlemata kiire tulemuse ja Raivole kodu pakkuv pere ei jõuaks ära imestada, millise ägeda kassipoisi nad endale on saanud.

Raivo on pealaest jalatallani punane poiss. Heleruugeid triipe leidub kasukas siin-seal: eriti sabal ja ka vuntsid on heledamad. Raivo on kastreeritud ja kiibitud, talle on tehtud nii vaktsiinid kui parasiitide vastane tõrje.

Kas Sinu koju mahub üks punane kass? Kui vastad jaatavalt, siis palun tutvu meie lepingutingimustega, täida ankeet klikkides nupule "Soovin seda loomakest" ja me võtame Sinuga ise peatselt ühendust!